Foto.com Anmeldelse

By | September 9, 2011

Fotocom anmeldelse

Se tilbud

Tilbud25 gratis prints!
FotobogFra 7,5 kr.
BillederFra 1 øre kr.
FotokortFra 7,5 kr.
Leveringstid3-5 dage
BedømmelseForfærdeligDårligMiddelGodFantastisk (4 stemmer, gennemsnit: 3.00 ud af 5)
Loading ... Loading ...

Foto.com har været på markedet i mange år, og er vel nok mest kendt for sine utroligt lave priser. Priserne starter fra 0,01 kr pr. billede, og du kan vælge imellem over 100 forskellige produkter som f.eks. traditionel fotofremkaldelse, fotobøger og kalendere og meget meget mere. Fotocom er i stand til at levere så mange produkter, da de er en global virksomhed der dagligt levere mere end 3 mio billeder til 186 lande.

At Foto.com er en international virksomhed, kan du mærke under hele bestillingsprocessen, lige fra du ankommer til webshoppen, til du har betalt. Butikken har et professionelt design, og det er let at navigere rundt og finde de produkter som du har brug for. Samtidig får du også produkterne til meget lave priser, en fordel som Foto.com har, pga. den store produktion.

Oftest er der gode tilbud at hente, og det er ikke unormalt at du kan få nogle gratis billeder med i bestillingen. Når du har bestilt og modtaget din pakke, vil du se at æsken er fremstillet af 100% genanvendeligt materiale. Til trods for en status om international virksomhed og en enorm produktion, vægter Foto.com miljøet højt, hvilket du bidrager til, når du handler i butikken. Der bruges desuden lavenergipærer på kontorer og alt affald genanvendes.

Vær dog opmærksom på, at anmeldelser på Trustpilot tyder på, at du skal bestille i god tid op til jul. Dog gælder dette for de fleste webshops.


Fordele
Badge-tickOK Kvalitet
Badge-tickLave priser
Badge-tickInternational virksomhed
Ulemper
dialog-close Leveringstid
dialog-close Kundeservice

Foto.com Anmeldelse SKU UPC Model

hidtil har kun haft gode erfaringer med foto com.Men nu har jeg bestil og betalt for 1 luxus albums, hvor ca. 26 af billederne har fået skæret hoved

Nov 03, 2013 by Anonymous
Navn: Susanne bloch hansen • 
Overskrift: Ingen hjælp 

hidtil har kun haft gode erfaringer med foto com.Men nu har jeg bestil og betalt for 1 luxus albums, hvor ca. 26 af billederne har fået skæret hovedet af - jeg har 3 gange sendt dokumentation - men får hele tiden automatsvar om at hvis jeg ikke svarer inden 48 timer sletter de min reklamation! det er UMULIGT at komme i kontakt med dem.


Kan kun sige jeg er godt tilfreds. Kvaliteten er lige så god som hvis jeg skulle bestille dem fra en butik. Levering skete hurtigt.

May 19, 2013 by Anonymous
Navn: Vibeke • 
Overskrift: Hurtig levering 

Kan kun sige jeg er godt tilfreds. Kvaliteten er lige så god som hvis jeg skulle bestille dem fra en butik. Levering skete hurtigt.


3.0 5.0 2 2 hidtil har kun haft gode erfaringer med foto com.Men nu har jeg bestil og betalt for 1 luxus albums, hvor ca. 26 af billederne har fået skæret hovedet af - jeg har 3 gange sendt Foto.com Anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Submit your review
* Required Field