Photobox Anmeldelse

By | September 9, 2011

Pixum screen

Se tilbud

Tilbud100 gratis prints!
FotobogGRATIS
Kalender-
PlakatFra 19 kr.
Leveringstid4-6 dage
BedømmelseForfærdeligDårligMiddelGodFantastisk (9 stemmer, gennemsnit: 3.56 ud af 5)
Loading ... Loading ...

Når det kommer til fotofremkaldelser, har denne udbyder været på markedet i over et årti. Photobox blev oprindeligt lanceret i 2000, men har for nylig gennemgået en forvandling, og giver nu forbrugerne redigeringsværktøjer samt online lagring og udskrivningsmuligheder.

Når du har oprettet en konto, bliver du belønnet med 20 gratis prints, og du kan derefter begynde at uploade dine digitale billeder: Du kan bruge Photobox’s Fast Uploader software eller den mere traditionelle metode med at gennemse mapperne på din pc, eller ved synkronisering med en Google Picasa-konto.

Photobox’s brugergrænseflade er ren, enkel og nem at bruge. Ved upload af en god stak billeder, tager det ca. fem minutter.

Uden at navigere væk fra Photobox’s hjemmeside, er det nemt at redigeringe, såsom rotere, ændre størrelse og beskære. Du kan fjerne røde øjne ved hjælp af Picnik funktionen. Med Picnik kan du tilføje mere kreative redigeringer af billeder, såsom grænser, farvetoner og stiliserede effekter såsom pixilating eller skitsering. Med Photobox kan du dele billeder med familie og venner, lave albums der offentliggøres til alle Photobox medlemmer og lave en fotoblog.

Grundlæggende udskrifter varierer i størrelse fra 10x15cm til 25x30cm. Billederne er tilgængelige i mat eller glans finish med eller uden kant. Priserne starter fra 75 øre pr. print.

Photobox tilbyder også fotobøger samt collager, plakater, lærreder og souvenirs, såsom t-shirts, coastere og musemåtter. En indramningsservice er også tilgængelig for print, collager, plakater og forstørrelser.
Når du opretter fotobøger, både hard-og soft-backed, bliver du præsenteret for et valg af design, i forskellige temaer og farver.

Photobox fotobøger er nemme at lave, det er simpelthen et spørgsmål om at vælge det antal billeder, du ønsker for hver side, vælge mellem de forskellige layouts, der tilbydes, og derefter trække og slippe de billeder, du ønsker at inkludere. Du kan gemme et fotobogsprojekt, hvis du ønsker at bestille den igen på et senere tidspunkt.


Fordele
Badge-tickHøj Kvalitet
Badge-tickGod Kundeservice
Badge-tickHurtig levering
Ulemper
dialog-close Dyr fragt
dialog-close Fransk hovedkontor

Photobox Anmeldelse SKU UPC Model

Kan kun sige at vi er meget tilfredse. Hurtig og god service, og gode tilbud.

Mar 25, 2013 by Anonymous
Navn: Eva Andersen • 
Overskrift: Megeet tilfreds! 

Kan kun sige at vi er meget tilfredse. Hurtig og god service, og gode tilbud.


5.0 5.0 1 1 Kan kun sige at vi er meget tilfredse. Hurtig og god service, og gode tilbud. Photobox Anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Submit your review
* Required Field