Snapfish Anmeldelse

By | September 5, 2011

Pixum screen

 

Tilbud75 gratis prints!
FotobogFra 75 kr.
Kalender30% Rabat
PlakatFra 19 kr.
Leveringstid3-5 dage

Snapfish fra HP er førende inden for online fotofremkaldelse, med mere end 90 millioner medlemmer i over 20 lande og 2 milliarder unikke fotos online. Snapfish kombinerer en brugervenlig service med kvalitetsprints til den helt rigtige pris. Ud over fantastiske prints, tilbyder Snapfish video-uploads, en hurtig desktop uploader ansøgning, kameratelefon support, et omfattende udvalg af fotogaver, grupperum og ubegrænset onlinelagring.

Denne udbyders brugervenlighed og imponerende mængde funktioner, gør den til det bedste valg til online fotofremkaldelse.

Trin-for-trin bestillingsprocessen på Snapfish er meget enkel. Enhver vil være i stand til at uploade og bestille billeder nemt og hurtigt. I løbet af bestillingsprocessen, kan Snapfish foreslå at udskriftsstørrelsen ændres til et andet format end først antaget afhængigt af typen af fotos. Disse forslag gør det til en leg at printe sine egne billeder.

Snapfish leverer alle de standard understøtter funktioner, du ville forvente fra en online tjeneste, og du kan kontakte dem via telefon og email. En ofte stillede spørgsmål sektion er tilgængelig med en liste af nyttige emner og funktioner.

Snapfish er en velkendt og respekteret udbyder af fotofremkaldelse. Den enkle brugergrænseflade, ekstrafunktioner som mobil-upload og in-store pickup, fungerer rigtig godt. Derudover er deres leveringsomkostninger blandt de laveste i markedet. Et solidt valg!


Fordele
Badge-tickGod Kvalitet
Badge-tickGlimrende Kundeservice
Badge-tickLave priser
Badge-tickGratis software
Ulemper
dialog-close Lang leveringstid

Skriv en anmeldelse


Submit your review
* Required Field