5 Gode Idéer Til Din Familie Fotobog

By | April 1, 2013

At sammensætte din egen familiefotobog er et sjovt og givende projekt, som du kan lave derhjemme med familien på jeres PC. Der findes et væld af onlinetjenester der tilbyder billige fotobøger i alverdens former og størrelser. Denne artikel giver dig et par ideer til, hvordan du nemt kommer i gang med din personlige fotobog.

1. Fødselsdage
Er der overhovedet noget dårligt at sige om fødselsdage? Alle disse gaver, kage og stearinlys – det er et godt tidspunkt for alle involverede og en god grund til at sammensætte en fotobog. Hvis én af dine familiemedlemmers fødselsdage ikke giver dig nok materiale, sæt blot alle de seneste fødselsdage sammen i én bog, som du og din familie kan nyde hele året rundt. Sammenlign og se hvem der har fået de bedste gaver, den flotteste kage, og, ja, flest stearinlys. Glæd dine nærste og giv alle i din familie en af ​​disse bøger.

2. Skoleafslutninger
Fra børnehave til skole og videre til gymnasium- dine børn kommer til at blive uddannet flere gange i deres første leveår. Hvorfor ikke samle alle de billeder du kan og opret en skoleafslutnings-fotobog? Det ville en god afgangsgave, og dit barn vil elske at have alle disse minder samlet på ét sted. For at give det lidt ekstra touch, kan du scanne og indsætte samtlige eksamensbeviser, der er blevet modtaget i årenes løb. Samlet set er denne type fotobog en god måde at vise dit barn de gode stunder og minde om hvor at flid betaler sig.

3. Sportsgrene
Er din familie sportsgal? Den atletiske type? Sæt alle deres mål, serveesser og førstepladser i én stor fotobog, som de kan nyde evigt. Sørg for at medtage både kampscener og holdfotos, så du kan give dem noget at huske deres holdkammerater ved. Hvis du og din familie er mere friluftsmennesker, kan du sammensætte en fotobog over foretrukne vandreture, klatre- og cykelture.

4. Ferier
Fotobøger er en fantastisk måde at dokumentere årets hyggelige ferier på, fra jul til efterårsferien og alt der imellem. Hver ferie har sin egen særlige sjove og betydning, og hvert år er en lille smule anderledes. Kan du huske, da du som lile var klædt ud som din favorit superhelt og slog katten af tønden? Vil du have et permanent sted at vise dine børns ansigtsudtryk da du gave dem deres bedste gave nogensinde? En fotobog kan hjælpe dig gøre alt det, og samtidig holde erindringerne sikre for evigt. Fotobøger er en fantastisk måde at vise din familie jeres feriefotos. Du kan inkludere billeder fra mange ferier i årenes løb, eller bare den sidste og bedste tur dig og din familie var på. Med vores oversigt over fotomfremkaldelse, kan du finde det bedste tilbud på fotobog lige nu, og give den som gave til hvert medlem af din familie.

5. Slægtshistorie
Fik du en flok gamle fotos fra tidligere generationer, som du gerne vil vise, men du ved ikke hvordan? Scan og læg dem i en familiehistorie fotobog, og du behøver ikke at bekymre dig om originalerne bliver skadet. Få nogen fra den ældre generation til at hjælpe dig med billedtekster, og du vil have en familiehistorie fotobog, som vil bringe glæde for fremtidige generationer.