Gode Idéer til Dine Børns Fotobog

By | May 7, 2013

Fotobøger er en fantastisk måde at opbevare dine minder på en måden så dine billeder vil vare evigt. Her er nogle ideer til sjove fotobogsprojekter, som involverer børn.

Fotobog om din graviditet

Der er få gange i et menneskes liv, som er mere specielle end en fødslen. Fra det første øjeblik hvor du opdager at du er gravid til, når du holder dit nyfødte barn i armene, er livet et virvar af forberedelse og forventninger. Hav dit digitale kamera tæt på kroppen og indfang alle de øjeblikke store som små, som de sker, og når du får et kort pusterum, skriv da alle de ting ned som du oplever og føler, mens du rejser gennem denne unikke verden. At samle alle dine fotos og tanker i en smuk hårdtindbundet fotobog vil give dig og din familie en gave, der vil vare evigt.

Babys Første År som unik fotobog:

Det første år af dit barns liv vil være fuld af overraskelser, men der er én ting, du ikke skal blive overrasket over: du vil tage flere billeder, end du nogensinde har i dit liv. Og med rette! Når du får et minuts pause efter at første fødselsdagsfest, sæt dig da ned og gå gennem dine fotos og udvælg de allerbedste til fotobogen om dit barns første år. Bed også gerne bedsteforældre, tanter og onkler om nogle af deres bedste billeder, og måske en eller to af deres foretrukne historier, og du kan sætte dem sammen i en fotobog som hele familien vil nyde.

Saml alle fødselsdage i en fotobog

Kager og stearinlys og gaver og spidse hatte: Hvem elsker ikke en børnefødselsdagsfest? Fang alle de skøre stunder i dit digitale kamera (og spørg rundt til billeder af øjeblikke, du måske er gået glip af), og du kan sætte det sammen til en fotobog, der vil holde minderne i live for evigt. Hvis du har mere end ét barn, kan du lave en større fotobog over alle de fødselsdage, der skete i år, og gør det til en tradition at lave fotobøger over familiefødselsdage!

ABC Fotobøger:

ABC bøger derude er et stort hit og tjener et nyttigt formål, men på dette punkt har eksempler som “A for Abe” været gjort i evigheder. Hvorfor ikke skabe en ABC bog til dit barn, der er fyldt med de mennesker, steder og ting, som han eller hun er bekendt med? Det er et stort projekt som på en spændende måde kan involvere andre familiemedlemmer, såsom tante Tove.