5 tips til bedre familieportrætter!

By | September 22, 2011

Familiefotografier, taget i forbindelse med festlige lejligheder og sammenkomster, er altid specielle. Men hvis du kigger efter detaljerne i billederne med hensyn til personernes fremtoning samt belysningen i rummet, vil du indse manglerne i dit fotografi. Familiefotobøger er beregnet til at blive delt og elsket i mange år fremover. Ved at opfange de rigtige udtryk, gør du en stor forskel for dit billede.

Sammenlignet med dine sædvanlige enkle albums, giver fotobøger dig fleksibilitet til at være mere kreativ. Giv din familiefotobog et nyt udseende med portrætfotos af alle dine familiemedlemmer. Her er et par tips til at tage store familieportrætter:

Bring familien tættere sammen
At bringe din familie fysisk tættere sammen, vil gøre en verden til forskel for fotografiet. Stil dem så tæt på hinanden som muligt, så de rører hinandens skuldre og hænder. Sådanne positioner gøre at dit portræt ser naturligt ud og gør  at følelsen af varme kan mærkes i hjertet hos alle, der ser det.

Bær tøj i samme farver
For at forbedre dit billede, skal du få din familie til at bære tøj i samme farvemønstre. Normalt er sort og hvidt tøj bedst til portrætter, da det er visuel godt for øjet. Prøv matchende tøj af din familie med baggrundsfarver for at skabe et bedre billede.

Vær naturlig
Når tiden kommer til at tage billeder, har folk normalt en tendens til at blive nervøse og lave akavede grimasser. Din familiefotobog ser bedst ud, hvis billederne er taget spontant og naturligt. Fyr en joke af og fang det øjeblik hvor alle begynder at smile eller grine.

Vær opmærksom på belysning
Belysningen i dit billede gør en stor forskel for den måde det ser ud, når det udskrives. Baggrund og belysning er nogle gange for lyst, og det kan sløre billederne. Prøv at sløre din baggrund for at få et klart billede af de mennesker der er på billedet.

Vælg en god online fotofremkaldelse
Når billedet er taget, skal du beslutte at udskrive bogen. Online fotobøger kan skabes ved hjælp af fotoprintbutikker på internettet. Disse onlinebutikker har et sæt af predefinerede skabeloner som du kan vælge iblandt. Vælg din favoritskabelon og upload dine fotos. Tilføj evt en tekst i kommentarer under hvert billede. Din egen fotobog er klar til at blive delt med venner og familie. Giv et personligt touch til din familiefotobog og gør den mindeværdig for de kommende år.

Tjek vores prissammenligninger på de bedste udbydere HER.