Lær at finde den bedste udbyder af fotofremkaldelser

By | September 21, 2011

En af de mange fordele ved at eje et digitalt kamera er, at du har adgang til online digital foto-tjenester. Hvis du er nybegynder inden for ​​fotografering, skal du tjekke sådanne tjenester ud, så du kan udnytte de mange tilbud af gratis fotofremkaldelser. I denne artikel tager vi et kig på nogle af de mange funktioner, du kan nyde godt af som medlem af en digital fotoservice, samt hvad du skal se efter når du skal vælge en udbyder.

Nem upload af dine fotos

Nogle digitale fotofremkaldelsestjenester giver dig mulighed for at downloade software til din computer, som giver nem adgang og upload af dine billeder. Sådan software kræver at du skriver dit brugernavn og adgangskode og derefter, når du indsætter dit SD-kort fra dit kamera, vil det automatisk overføre dine billeder til dit fotoalbum online. Dette er en af ​​de nemmeste måder at overføre dine fotos. Alt er gjort i baggrunden, mens du bruger computeren til andre ting. Når du er klar, kan du gå til din konto, vælge de fotos du vil printe ud og få dem klar til udskrivning. Hvis du ikke ønsker at softwaren skal kører på din computer, så bliver du nødt til manuelt at logge ind på din valgte tjeneste og uploade billederne selv.

Redigeringsværktøjer

En af de sværeste ting at gøre, er at tage et nærbillede af en du holder af med blitz uden at få de frygtede dæmonøjne. Hvis du har et sådan billede, skal du sørge for at den online fotofremkaldelse som du vælger, tilbyder gratis redigeringssoftware. Kig efter en udbyder der leverer software online, i modsætning til at downloade den og installere den på din computer. Alt du skal gøre er at logge ind på din konto uploade det foto du ønsker at ændre, og derefter tilføje det til din kurv til udskrivning. Da redigeringssoftwaren giver dig mulighed for nemt at ændre dine fotos, kan du normalt beskære, ændre størrelse, ændre farver, og mange andre ting, der ellers ville ødelægge et godt billede.

Sammenlign gratis fotofremkaldelser

Der er så mange virksomheder online, der tilbyder fotofremkaldelser, at det er let at sammenligne deres tjenester. Mange af disse selskabet tilbyder gratis digitale fotos og dette gør det nemt at sammenligne kvaliteten af ​​deres udskrifter. Husk på, at de farver du ser på din skærm kan afvige fra de faktiske farver i det virkelige liv. Men for blot leveringsomkostninger, kan du tilmelde dig forskellige udbydere og for bare et par kroner sammenligne kvaliteten på første hånd. Når man sammenligner digitale fotofremkaldelser, skal du især se på hvor meget prise for fragt og levering er, og hvor meget deres printomkostninger for fremtidige bestillinger. Nogle udbydere kan tilbyde levering næste dag, mens andre tager en uge eller mere.

Tjek vores prissammenligninger på de bedste udbydere HER.