Spar penge med online fotofremkaldelse!

By | September 25, 2011

I dag behøver du ikke at gå til en fysisk fotobutik for at få dine digitale fotos fremkaldt. Du behøver ikke engang besværet med at udskrive det hele derhjemme ved høje omkostninger på papir og blæk. Ved at tjekke de bedste online fotofremkaldelsesmuligheder ud, finder du det bedste og økonomiske valg for dig. Lad os gennemgå nogle af fordelene ved de førende digital fotoservices.

Online fotofremkaldelse er meget simpelt. Du kan redigere dine billeder, rette røde øjne, beskære eller ændre størrelser på billeder ved hjælp af din fotoredigeringssoftware eller download af gratis software fra online-tjenesten. Vælg de billeder, du vil have udskrevet, upload til fotowebstedet, og du får dine udskrifter i høj kvalitetfotopapir 2-5 dage senere! Selvfølgelig er du nødt til at betale for forsendelsen, så er det tilrådeligt at samle alle dine udskrifter og sende det ud som en pakke. Printomkostninger til 10x15cm billeder ligger på ca. 75 øre pr. billede.

Overførsel af dine billeder til online fotofremkaldelsesbutikker kan tage lidt tid da det afhænger af den internetforbindelse du har. Når du har uploadet dine billeder kan du oprette dit eget online fotogalleri, dele dine digitale fotos med dine kære og venner og endda få dem trykt på personlige gaveemner som krus, T-shirts, musemåtter og meget mere!

Den billigste online fotofremkaldelsesservice, som vi har fundet er Foto.com. Her kan du tilmelde dig gratis, redigere, uploade dine billeder til en gratis onlinealbum og få langtidsholdbare film i høj kvalitet i forskellige størrelser leveres retten til dit hjem! Desværre har udbyderen ikke fået de bedste anmeldelser på Trustpilot.

Fordelene ved online fotofremkaldelser

Første skridt er at uploade dine billedfiler eller digitale fotos til en onlinefotoservice du har valgt. De fleste steder tilbyder et enkelt interface, og du kan blot klikke for at uploade dine billeder. De fleste websteder giver dig mulighed for at oprette sikre digitale fotoalbum. Du kan oprette fotoalbum og dele dem med familie og venner.

En anden fordel er at du kan redigere dine fotos eller rette dem ved hjælp af gratis værktøjer, som du kan downloade fra deres site. Der er bl.a. delefunktioner, som giver dig mulighed for at dele dine billeder med venner. Du behøver ikke at spamme dine venners e-mail-bokse, men blot sende e-mail-links til din tilpassede fotoalbum, som du har skabt!

Med så mange muligheder inden for fotofremkaldelser, har du ikke længere nogen undskyldning for at lade dine digitale fotos ligge på hukommelseskortet eller på harddisken på din computer. Tjek vores prissammenligninger på de bedste udbydere HER.