Tips til dine Pasfotos med Online Fotofremkaldelse

By | April 3, 2013

Er du blandt dem der burde have fået taget nye pasfotos for længe siden? Flov over at vise det frem til dine venner? Heldigvis behøver du ikke bekymre dig om at være en supermodel for at få taget et godt pasfoto. Hemmeligheden ligger i fremtidsplanlægning.Følg disse tips til fantastiske resultater, som du kan være stolte af, især nu hvor du bliver nødt til at bære rundt på dem i lommen de næste ti år.

Hvor skal du få taget dine pasfotos henne?

Du kan primært få taget pasfotos hos fotoudstyrsbutikker eller atalier studier. Hvis du ikke er så kritisk kan du overveje at få en ven til at tage billedet af dig. Her bør du tænke på hvor meget du vil ofre på et pasfoto, samt omgivelserne. Hvis du vælger at tage billedet selv, er det naturligvis langt billigere, end hvis du vælger at gå til en professionel fotograf. Til gengæld kræver det en større viden om fotografering, da kvaliteten af billedet afhænger meget af lysforhold, kameraets kvalitet osv. Hvis du vil have professionelle resultater, bør du besøge et studie, som prismæssigt ligger i den dyreste ende. Uanset hvilken metode du vælger, er det vigtigt at du er helt tilfreds med resultatet, før dine pasfotos skal udskrives hos en udbyder af fotofremkaldelse.

Personlig fremtoning er afgørende på et pasfoto

Gør noget ekstra ud af din personlige fremtoning. Planlæg en tur til din lokale fisørsalon, så du er sikker på din frisure er frisk og præsentabel. Det vil sikre at dit billede ser godt og er tidsvarende i de næste mange år. Er du mand, bør du overveje grooming så du sikrer dig at dit ansigt ser så friskt ud som muligt, og i bedste tilfælde får dig til at se yngre ud. Er du kvinde, bør du overveje en neutral make-up som vil holde huden naturlig og mat, samt dække eventuelle pletter med concealer.

Tøjet skal være i orden

Hold dit tøj i en enkel og smart stil og undgå dristige farver, pasteller og kontrasterende mønstre. Hvidt er også lukket land, da farven bare vil blande sig med den baggrund som billedet bliver taget foran, og dit billede vil derfor komme til at se forvasket ud. Vælg i stedet mørke farver, som vil give en god kontrast til den lyse baggrund. Et pasfoto skal bruges i mange situationer, så overvej en konservativ og tidløs stil der vil passe ind i de fleste situationer. Her vil et klassisk jakkesæt være den oplagte løsning.

Få en god nats søvn – til alle typer af fotofremkaldelse

Undgå poser under øjnene, og sørg for du får nok søvn natten før dit pasfoto skal laves. Det vil få dig til at fremstå fra din bedste side, og give et mere tiltalende billede.

Dit ansigtsudtryk

Nogle mener at der ikke må smiles på et pasfoto, men det betyder ikke nødvendigvis at du skal se sur ud med mundvigene nedad. Slap af, tænk positivt og gerne på en situation der gør dig glad, og hav et neutralt udtryk med begge øjne åbne og munden lukket. Giv dig tid til at øve din fremtoning foran et spejl, før du får taget dit foto.

Med ovenstående gode råd, bør du være klar til at få taget dit pasfoto uden bekymringer om fremtoning, dårlig kvalitet og andre nagende tanker. I stedet vil det være en positiv oplevelse med et resultat du kan bære i lommen de næste mange år og fremvise i masser af forskellige situationer.

Rådene skal hjælpe dig til at opnå den bedste kvalitet af dine pasfotos, som du kan være stolte af. Hvis du vælger at få taget dem privat, bør du sikre dig at vælge en god online service inden for fotofremkaldelse.

Benyt vores sammenligning af billig fotofremkaldelse til at finde det bedste tilbud.