Værd at vide om fotofremkaldelse på lærred!

By | September 21, 2012

Billeder kan fås på lærred med lærred-fotofremkaldelser. Med denne teknik kan du tage personlige fotografier og få dem trykt direkte på lærred, og du kan derefter ekorere dit hjem med dem, som havde du den fineste kunst. Foto på lærred er blevet brugt til malerier helt tilbage i 1400-tallet. Det blev populært i det 16. og 17. århundrede, hvor det erstattede malede træplader. Denne artikel gør dig klogere på hvad foto på lærred er.

Oprindelse
Ordet i sig selv er fra den gamle franske ord canevas. Det stammer højst sandsynligt fra det vulgære latinske ord cannapaceus, som betyder “lavet af hamp.” I dag refererer lærred almindeligvis til kraftig dug som regel lavet af bomuld eller undertiden linned. Lærred er et vævet stof, som findes i to typer: simpelt og ænder, der er vævet tættere. Hør er mere egnet til oliemaleri, hvorimod bomuld er bedst for akryl Lærred fotoudskrifter kan foretages med bomuld eller en billigere plastik. Den bedste farvegengivelse kommer fra hvid bomuld. Man har udskrevet fotografier på lærred i årtier, men for 20 år siden begyndte man at bruge store inkjet printere. Dette giver mere integritet i reproduktionen, og for brugen af lysægte og arkivering kvalitetsblæk.

fotofremkaldelse på lærredOnline services
Virksomheder der tilbyder denne service bruger også særlige præparater og belægninger, der beskytter fotografiet mod slid og fugt. Den tekniske kvalitet af disse udskrifter er høj i betragtning af hvor bredt tilgængelig, billigr og nemt det er at bruge. Fotos kan uploades hurtigt til hjemmesiden over internettet. Laboratorier kan derefter rette størrelse og udskrive fotos og fragte dem tilbage hurtigt. De er almindeligt tilgængelige i størrelser mellem 18×25 og 100×150. Det er også ofte muligt at bestille specialstørrelser for fotofremkaldelserne.

Typer af lærred
Til indramning af dit fotografi kan du få det monteret på plade. Du kan også vælge indstillinger for din fotofremkaldelse på lærred, så det er klar til at blive hængt op med det samme. Galleriindpakket fotofremkaldelser giver dig mulighed for at præsentere dit fotoærred som moderne kunst. Siderne kan være en fortsættelse af billedet, en solid farve eller et mønster. Du kan også bestille en lærredboks. Fotografiet er monteret på en plade med en lakeret, sort træramme.

Det en vidunderlig måde at vise dine særlige familiefotografier og originale fotokunst frem på. Det kan også være en glimrende metode til at skabe et fysisk kunststykke fra harddisken. I 60’erne og 70’erne blev Andy Warhol anset for værende revolutionerende og et geni for hans kombination af det kommercielle og kunst. Hans malerier blev skabt ved hjælp af en silketrykproces, ved anvendelse af maling på et lærred. Dette stof er så alsidigt som du kan forestille dig, så det er bare med at komme i gang!

Find udbydere af fotofremkaldelser på lærred HER